torstai 7. kesäkuuta 2012

Hola!

 mulla oli tossa vähän teknisiä vaikeuksia, kun keksin fiksuna siirtää kuvat i padille kamerasta, mutta tän tekstin kirjotettuani huomasin, ettei se anna siirtää niitä tänne bloggeriin! Tässä siis toisssapäiväisestä ratsastelusta!


Tervevaan kaikille tasapuolisesti! Aattelin nyt tulla pikaseen kertoilemaan eilisen poneiluista. Alotin omastani, Ralli-ponista, joka oli ihan väkkärä ja känkkäränkkä. Oikeaan kierrokseen poni oli aika jännä ulkoa; punki ulkolapaa ulos minkä ehti ja samoin takapuolta. Epätoivoisesti yritin korjata suoruutta ulko-ohjan puolipidätteillä ja voimakkaammalla ulkojalalla. Hetken se aina auttoi, ja pätkittäin poni kulki ihan kivasti! Vasempaan kierrokseen oli taivutus yhtä taistelemista. Se oli suusta niiin kuminen ja runko oli kuin rautakanki. Valmentajan oppien mukaisesti Menin back to basics,ja hölläilin ulko-ohjaaja taivutin pienellä ympyrällä voimakkaammin johtavalla sisäkädellä. Aluksi poni yritti vain hyppiä pystyyn ja peruutteli, niinkuin se aina tekee kun joku asia menee vähän vaikeaksi. Useamman hampaankiristyksen jälkeen kuitenkin poni hyväksyi jo vähän hetkittäin sisäohjan ja taivuttavan pohkeen, mutta kulki yhä korvat hetkittäin luinussa kuin protestiksi. Ehkä se joskus oppii kuka määrää, ilman että siitä väännetään 20min hiki hatussa keulimisten kanssa... Kuvia mulla ei tietenkään ole tästä "mainiosta" ratsastelutuokiosta.

 Sen jälkeen vaihdoin lennossa ratsu reimaa, ja kapusin mustan jättiläisen, alias Loren selkään. (säkää taitaapi olla huimat yli 175cm) Lore on siis tuo aiemmassakin postauksessa esiintynyt musta ruuna,jolla ikää on 5 vee täyttää tänä vuonna 6. Ruuna on vähän hidas jalalle, mutta herkkä suust, joka pakottaa tosiaan ratsastamaan istunnalla! Ruuna on vähän haastava saada kulkemaan nätisti pyöreänä koko selän läpi, ja se mun huomaamatta jäi usein tälläseen laakamatomuotoon. Tein poitsulin kanssa ihan perus taivutus- ja siirtymistyöskentelyä. Ei mitään ihmeempiä. Loppuun vielä tuosta pari kuvaa...




 kyllä se siis ihan asialliselta näytti useemman kerran! :DD

Sit eilen käytiin mikkelissä vähän shoppashoppa Villeissä:

 Hevosshampoota  & Effolin ötökkäsumutetta, jonka heti merkitsin omakseni mustalla teipillä :'D
 Jacsonin loimivyö 8€
 Eskadronin perussuojat eteen ja taakse!
 
Eskadronin karvainen riimutus! Tää on vaan niiiin ihana. meinasin eka ostaa johonki vanhaa riimuu karvapala niskaan, kun riimu on vähän ponia niskasta hankaillu








Tästäpä tulee pitkä postaus :'DD No, kuitenki, vielä tän päivän ratsastuksista. Ponista taas aloitin, oli alkuksi ikävän jähmeä, mutta vertyi loppu kohden ihan kivaksi (: Sitten jatkoin vielä tuolla Lorella. Ihan perustyöskentelyä, siirtymisiä ja sellasta. Oli vaparin takia vähän jäykkis, mutta verty kyllä (:
Enempää en nyt jaksa sepustella, tässä vähäse kuvia:



jos vielä jaksan, niin teen sen toisen osan siitä listasta : D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti