torstai 2. elokuuta 2012

Vihdoin!

Pieni innostumiskohtaus iski, kun sain kuulla että ponissa ei ole mitään vikaa, siitä vaan treenaamaan!


Sitten kuvaoksennus, alkuun kuvia viikon takaisesta tarkisteluratsastuksesta ja sitten tuoreempiakin kuvia ja vanhempiakin kuvia sieltä estekisoista!

Aluksi poni oli tätä mieltä lomailun (hetkellisestä) lopettamisesta, että piti itse vääntää korvat höröön :D


SItten kaikki näytti tältä... poni jännittää minä jännitän, poni jännittää vähän lisää ja mennään uimaan noitten heinien sekaan.
Lopuksi alkoi jo onnistua! Poni käytti jalkojaan, selkäänsäkin useasti ja keskittyi tehtäviin!
Vaihteleva kuvakulma

Eilen poni oli aivan ylivirkeä, rynni vaan kädestä läpi ja hössötti päänsä kanssa. Kuolaimet vaan kilisi ja kolisi suussa kun poni pisteli menemään! Päädyin sitten pitkien alkukäyntien ja nopean, epäonnistuneen raviverkan jälkeen jatkaa suoraan laukalla. Laukkasin hetken hallitusti, vaatien vain rentoa niskaa. Sen jälkeen sai poni vähän päästellä kenttää ympäri :D Sitten aina välillä tein pari ympyrää, joilla hain eteenalas. Itse istuin koko ajan kevyessä istunnassa, että sais poni käyttää selkäänsä. Pari minuuttia kumpaankin suuntaan ja poni oli yhä ihan täpinöissään; uhkui ja puhkui ja söhläs. Kävelin siinä sitten viitisen minuuttia, ja kappas, oli kuin eri hevonen! Taipui, kuunteli ja ne lyhyet pätkät kun pyysin kokoamaan hieman, toimi hienosti!

Siinä olis (:

Tässä yksi niistä harvoista suhtonnistuneista yhteiskuvista! :D eli tää on sieltä Pieksämäeltä!

NYT lähden tallille poneilemaan, postailen sitten tänään illalla lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti