torstai 31. toukokuuta 2012

I'm still alive! :D

elikkäs päätin nyt tulevan (treeni/kisa)kesän kunniaks jatkaa tän blogin pitämistä!
Ulkoasua ainaskin remppailen ja lähinnä ehkä tätä blogia pidän itselleni, mutta tosi kiva jos tänne joku eksyy, ja pitää lukemastaan ja vaivautuu kommentoimaan :D

Kesän tavoitteena on startata pareissa koulukisoissa, luokkina Helppo C ja ehkä K.N tai joku muu helppo B
Sen lisäksi puhtaita 80cm ja 90cm ratoja! 80cm sijotuksia, mutta 90cm lähinnä kokemusta ja niitä puhtaita ratoja.

Nyt kuitenkin pieni katsaus siihen mitä keväällä on tapahtunut!



Siinä on pätkiä aluevalmennuksista + Kuvansin kisoista, joissa 80cm meni ihan pyllylleen & 90cm meni muuten tosi hyvin, mutta tultiin ihan liian lähelle linjan okseria, ja tuppasin ponia siitä yli ja kappas, puomi maassa! Ponia aina ärsyttää, kun puomi putoaa, enkä saanut sitä tarpeeksi hetkeen keskittyneeksi kohti seuraavaa estettä joka oli vielä muuri, ja poni kielti. ja ihan kunnolla. Toisella yrityksellä meni hienosti yli! Kaikenlisäksi unohdin perusradan viimeisen esteen ja tuli sitten tehtyä ympyrä, ja kas, hylsy! : D Siihen alkurataan olin kuitenkin niin tyytyväinen, etten pahemmin välittänyt.

Pääsiäisenä oltiin Helsingissä, Husössä valmennuksissa. Ensin oli Marko Björsin valmennukset ja sitten Piia Pantsu. Markon valkku meni ekana päivänä tosi huonosti, mutta toisena päivänä poni oli ihan huippu!
Kehitystä on tänä keväänä tullut paljon, ja tässä nyt sekalaisia kuvia tältä keväältä (:

                                  
                                              
                                           Piia Pantsu
                                           Piia Pantsu
                                           Piia Pantsu
                                             Husö 80cm, 7.sija
                                           Harju 80cm 4.sija



Nyt sitten vielä vähän tän hetkisestä tilanteesta: Poni on ollut kolme viikkoa (tulee tänään täyteen!!) kävelytyssaikulla, kun käytiin Hyvinkäällä hakemassa alkavaan mahahaavaan lääkitys ja niveliin tätä,mikä sen oikea nimi onkaan, mutta siis tätä "liukastetta" joka saa nivelet toimimaan paremmin... Näiden johdosta on siis nyt lomaillut. Huomenna pääsen jo ekaa kertaa ravaamaan (: Ihan parissa viikossa tästä ollaan jo about normaalissa treenaustahdissa! Kisasuunnitelmia ei vielä pahemmin ole, mutta ollaan menossa Husööseen kesäkuun puolivälissä kenttäleirille! Pitää nyt katsoa, miten paljon voi siellä ponilla hypätä, ettei tule mitään jälkivammautumisia, mutta aika periusnormisti varmaan :D

Millonkohan sitä sais jonkun tallille mukaan kuvailemaan? en kyllä nyt tiiä... huomiseks suunnittelin jääväni kentälle ja vääntäväni hetken koulua, nyt kun saa vähän ravatakin (: