sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Rrrruusuke! ja kouluvalkkuilua : D

Moroi!

elikkäs koko viikonloppu olen tehoilla ratsastanut! Ensin perjantaina Tuija Tuomisen kouluvalmennus, joka meni tosi hyvin verrattuna edelliseen! Haeskeltiin vasta-asetusten ja taivutusten kautta vähän uoko-ohjaa ja oikeaa lapaa, joka yritti karkuun joka kerta kun taivutti vasempaan. Laukassa otettiin nollatoleranssi hölmöilylle: etsittiin oikeaa kylkeä ja vasenta ohjaa. mentiin pitkästä aikaa muuten valkku ilman piuhoja! (perus kumichamboneita) ja meni jopa paremmin kuin kanssa! Tuli hyvä fiilis, kun sai saman aikaan omalla ratsastuksella kuin niillä naruilla. Pääs käyttämään ihan uudella tavalla niin ulko-ohjaa kuin jalkojakin, jotka multa meinaa helposti jäädä kelkasta (:
Sitten väistätettiin ravissa kumpaankin suuntaan ympyrällä takapuoli pois ympyrältä ja etuosa jatkaa; ilman että lavat ja kaula ja turpa on ihan missä sattuu.

Lauantaina oli Håkan Wahlmanin aluekouluvalkku, joka meni kans aika hyvin jopa! Tehtiin jotain ihan perusjuttuja; ympyröitä, väistöjä ja sitten lopputunnista tehtiin estetolpan avustuksella takaosakäännöksiä. Noi käännökset ei ihan sujunu vasemmalle : DD ponista alko tuntuu vaikeelta, se vaan jumitti ja peruutti ja yritti pystyyn. Eihän siinä mitään, piti vaan komentaa niin sai eteen ja sitten taas jumitti. Kuitenkin saatiin siihenkin suuntaan lopuks ihan hyviäkin pätkiä! jei (:
KuViA:
                                                                     söpöiliii <3
                                                                             Tuijasta/ håkusta (:
                                                                    taipuutaipuu
 Laukanvaihto (:
 Oikeelle tää laukkahomma alkaa jo sujumaan!
 "Ai nän vai?" kysyy poni ja minä vaan mulkkaan kameraa X D
Tuupsistatuups, hienoin ponitus
 anteeks mun kädet D:
 tärähti, mut ravi lentäää
<3
Tossa lauantaina muuten hokasin, et oon ihan surkee arvioimaan etäisyytä; meidän piti ratsastaa ton tolpan ympärillä tietyllä säteellä, esim. 4 metriä. Omasta mielestäni tein näin, ja sit tulee Håkan siihen huutamaan, että ulkopohje, herranjestas tossahan on varmaan 6 tai 7 metrtiä! Ja ite luulin jo, et mun ympyrä oli liian pieni : D no tätä treenaamaan!

Sitten tästä päivästä, siis sunnuntaista!
Savonlinnaan siis suunnattiin Vuohimäen ratsastuskoululle estekisoihin, kaiken alkudraaman jälkeen; huomattiin, ettei trailerissa pala valot ollenkaan!  rrrriemuhuuto. not. noo, isä siinä kymmenne asteen pakkasessa yli puoltuntia sitä räpläs, ja yksitellen ne alko palaa! Että päästiin lähtemään : D

Verkassa poni oli tosi hyvä, hyppäsi rohkeasti ja reippasti! Ekana mentiin yhdistetyssä 70cm 80cm luokassa 70cm rata (piti ns. valita korkeus, ite menin molemmat) se meni ihan älyttömän hyvin! Se periaatteessa voitettiin, sillä tuon yhdistetyn luokan voittaja hyppäsi 80cm radan (: Ja poni oli ihan tykki! innostui ihan himona kun pääsitin radalle : DD
80cm mentiin melkein heti perään. Siinä ite olin ihan huono; toin parille esteelle ihan miten sattuu. Parasta kuitenkin oli se, että poniparhain korjas mun virheet, ja hyppäs silti, melkeen paikaltaan, ihan huonoista paikoistakin! Huomaa, et se alkaa jo luottaa muhun : D Yhtä puomia kolisteltiin, ja meinas jo multaki päästä rumia sanoja, kunnes huomasin, et sehän oli paikoillaan! Eli päivän saldona 2 hyvää puhdasta rataa ja sininen ruusuke <3 siis 2.sija (:
kuviakin on, tosi taatulla maneesilaadulla..
 kisalook oli punavalkonen : D
 70cm verkka...
 80cm verkka : D
ruusuke, minä, poni ja koppi (:


loppuun vielä kuva, kun poni vähän kouluvalkussa lähti : Dkuulu joku pikkurasahdus ja poni vaan keulas ja sinkos itteesä :D

kiitosh
PEEÄS: onko siellä ketään? painelkaa vaikka noista mielipidenappuloista, ku en muuten saa käsitystä että teenkö tätä itelleni vaa : D plus kommatkaa!

2 kommenttia:

  1. sain hyvän käsityksen tost postauksesta (: ja mustki välil tuntuu silt et kirjottelen vaaa itelleni :DD

    VastaaPoista
  2. mut käy vilkasemas www-life-goes-on.blogspot.com (:

    VastaaPoista