tiistai 12. kesäkuuta 2012

Howdy!

Tervetaas!


Eipähän tässä ny tole mitään kovin kummallista tapahtunut; toissapäivänä kävin ponilla koulua vääntämässä ja huhhuhu. Sama asia on vissiin yrittää rautakankea taivuttaa, kun tota mun eläintä. Noh, sitten loppua kohden onneks  vähän helpotti!

Eilen kävin kans tallilla ratsastelemassa, ja alku oli hyvinkin samankaltainen kuin toissapäivänä. Kun otin sisäohjasta kiinni, ja tein isompaa, johtavampaa liikettä, poni vain kaatui sisälle ja jumitti. Paria karjaisua ja jalalla naupautusta myöhemmin alkoi tääkin pelittää. Mä olin laittanu sille martingaalit, kun usein niillä pääsen vähän paremmin käsiksi poniin (ihan valkun ohje) ja tosiaan auttoivat. Alkuun vaan herkkis meinas jäädä liian paikoilleen ja pakettiin, kun tuli lisää painetta, mutta parin siirtymisharjoituksen jälkeen löytyi ponista liikettäkin!

Innolla odotan, että päästään Husöseen leirille, alkaa 16.6, eli tän viikon lauantaina JEE :D Nyt kyllä tulee tekemään opetus tottavie terää! Laukassa poni toimi tosi kivasti, toimii takuulla paremmin, heti kun selvitän sen, että otanko itse liikaa edestä pakettiin kun jää poni hyppimään paikoilleen, vai vaadinko ihan oikein, mut poni vaan temputtaa. TähänKIN varmaan löytyy vastaus Husön leiriviikolla! (:

Sitten tässä pari päivää sitten meitä vähän kuvailtiin:



Ylläolevat kuva C: Aki Latvanne

Sitten vielä vähän randomeja kuvia :D

Eli pesin vähän suojia ja bootiseja kenttäleiriä varten! :D Ja tietty huopia :D
Vikassa kuvassa meidän toinen koira, Safir

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti